Fotos i vídeos Matines 2010

Un vespre de Matines molt agradable, amb un coro irreductible amb noves incorporacions i velles retrobades, acompanyat (continua…)

Un vespre de Matines molt agradable, amb un coro irreductible amb noves incorporacions i velles retrobades, acompanyat a l’orgue per en Mateu:

– Com a guitarres: Anabel J. (que a més ens va dirigir el Glòria in Excelsis Deo), Juan Carlos, Carme i Eugenio jr.

– Com a veus: Anabel R. (amb la percussió de l’ou rítmic), Neus, María Belén, sor Magdalena, Paola, Cristina, Miguel, Biel, Paquita, Josep Maria, Isabel, Eugenio sr, Maria… + la presència dels petits Nuria, Pau i Jesús.

I una cerimònia amb Betlem vivent a on la petita Júlia d’en Biel i na Marian va ser centre de moltes mirades, el primer any de la Sibil·la com a {Patrimoni Immaterial de la Humanitat}, cant de l’àngel per na Ruo, sermó de la calenda, una homilia que ens va fer reflexionar sobre el vertader sentit del naixement de Jesús…

Com és habitual, un esforç col·lectiu a on varen prendre part moltíssimes persones: decoració nadalenca, neules, betlem, xocolata amb ensaïmada posterior, … tot dirigit per l’admirable capacitat de Mn. Ramon, exemple per a tots.

A continuació, alguns vídeos del coro en acció:

Cançó d’entrada: {No Dormiu}

Comunió: {Adeste Fideles} i {Les dotze van tocant}

Final: {Campana sobre campana}, {Repicau (din dan don)} i {Fum fum fum}

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *